Drink je thee, maar heb je die liever zoet? Maar weet je niet zeker welke soort suiker je moet gebruiken? In dit artikel geven we je advies over de verschillende suikers die je in je thee kunt doen.
Allereerst een goede raad: voordat je thee verzoet, moet je hem eerst puur proeven.
Witte suiker:
Witte suiker heeft geen andere smaak dan zoetheid en wordt het best gebruikt in fijne, delicate theesoorten die niet erg gefermenteerd zijn, zoals witte, oolong en groene thee.
Bruine suiker:
Blonde suiker heeft een sterkere vanille- en botersmaak en wordt het best opgelost in Indiase zwarte thee zoals Assams en Darjeelings.
Bruine suiker:
Bruine suiker heeft meer geroosterde en geroosterde noten dan blonde suiker en kan worden gemengd in gearomatiseerde thee of earl grey-thee.
Honing:
Honing is geweldig voor het zoeten van sterke zwarte thee of te mengen met Japanse groene thee.
Maar wees voorzichtig met de dosering!
Eet smakelijk.